1. Generelt

  1.1. Denne hjemmeside (“Hjemmesiden”) og dets domænenavn(e) tilhører foreningen New Chess House, CVR-nr. 40650024 (“Ejer”), der har ansvaret for alt indhold på hjemmesiden. I det følgende vil alle referencer til New Chess House (“NCH”) samt “foreningen”, “os”, “vi” og “vores” dække Ejer.
  1.2. Denne Ansvarsfraskrivelse beskriver vores ansvar for indholdet, og hvor dette ansvar stopper.

 2. God presseskik

  2.1. Hjemmesidens nyheder, anmeldelser og artikler m.m. er underlagt Medieansvarsloven.
  2.2. NCH følger desuden Pressenævnets Vejledning om god presseskik.
  2.3. NCH anvender derfor sin frie adgang til at indsamle informationer og nyheder og til at offentliggøre dem så korrekt som muligt iht. Grundlovens §77 (“ytringsfriheden”).
  2.4. Såfremt du måtte ønske at klage over indhold på Hjemmesiden, kan du rette henvendelse til redaktionen via kontaktformularen. Kopier linket til indholdet og beskriv, hvad din klage vedrører og hvilke ønsker, du har til en berigtigelse. Den ansvarshavende redaktør vil tage stilling til din klage og returnere et svar pr. e-mail. Såfremt din klage og anmodning om berigtigelse accepteres, vil redaktøren foretage denne hurtigst muligt.

 3. Ophavsret

  3.1. NCH er den retmæssige ejer af alt originalt, nyproduceret indhold til og på Hjemmesiden.
  3.2.
  NCH formidler også indhold produceret og ejet af andre, herunder downloads, integrerede spil og opgaver m.m. Dette indhold stilles til rådighed via tilladelse fra ejeren eller gældende regler om ikke-kommercielt brug.
  3.3. I forbindelse med nyheder, anmeldelser og artikler m.m. anvender redaktionen relevante billeder, citater og eksterne kilder. Disse anvendes iht. “Fair use”-begrebet om fri og fair benyttelse af offentligt tilgængeligt materiale ved omtale af emnet hvortil materialet er tilknyttet. Til eksempel kan man anvende en bogs forside samt korte uddrag af teksten i en anmeldelse af bogen, da dette vurderes af være i offentlighedens tjeneste. Begrebet er ikke nedfældet lov, men et produkt af fælles forståelse og tidligere retlige afgørelser. For mere om “Fair use”, følg dette link.

 1. Version

  6.1. Dette er version 1.1 af New Chess Houses Ansvarsfraskrivelse dateret den 19. februar 2020.