Tro, håb og kærlighed til skak

Vi har et ønske om at tilbyde skak til børn og unge på deres præmisser, for både at gøre sporten sjovere, men også mere underholdende. Hvor nogle klubber har den opfattelse at børnene skal tilpasse sig dem og deres regler og normer, tror vi på den omvendte model, hvor vi i stedet kommer børnene i møde i en fælles forståelse og i samme øjenhøjde.

Et skridt videre

Vi tror på, at skak i skolerne og fritidsordningerne er en stor inspirationskilde for mange børn, men når de ønsker at gå et skridt videre for at blive dygtigere eller mere udfordret, bliver mange tabt, fordi der ikke hidtil har været et reelt tilbud til dem. Det løser New Chess House, da vi går ind og udfylder det tomrum, der er mellem skak i skolerne og op til den etablerede klubspiller.

Tryghed i fokus

Vi mener, at skak skal dyrkes i omgivelser, der er 100% trygge og indbydende for både børn og forældre. Derfor er både rygning og alkohol naturligvis ikke tilladt i vores lokaler, eller til vore eksterne arrangementer målrettet børn og unge. Ligeledes har alle trænere/ledere godkendt børne attest.

Der er altid ansvarlige og erfarne trænere/ledere til stede ved alle arrangementer.

I New Chess House kan børn, unge og forældre komme til os, men vi er også indstillet på at komme ud til børnene, hvor der måtte være interesse for det. Vi er aktive i skolemiljøet generelt, men kommer stort set overalt, hvor man kan ønske, at vi stiller op.

Seriøsitet

Da alle i New Chess House er seriøse og professionelle omkring det, vi beskæftiger os med, bliver både trænere og ledere betalt for deres indsats. D.v.s. at alle aktiviteter og arrangementer er brugerbetalte, men det er klart, at jo flere der deltager, jo lavere kan vi holde udgiften for den enkelte. Samtidig er medlems prisen for det enkelte barn meget lav (100,00 kr. pr. år!), da det ikke skal være kontingentet, der er en hindring for at melde sig ind i New Chess House.

Til forældrene til nuværende og kommende skak børn kan vi kun sige, at vi glæder os til at se jer og håber, vi kan have en god løbende dialog både omkring, hvordan jeres barn udvikler sig i skak verdenen, men også omkring nye ideer samt forslag til hvordan vi kan forbedre os, så resultatet bliver bedst muligt for alle parter.

Velkommen i New Chess House