Tirsdag: Skak for begyndere – Sådan kommer du i gang

Skak for begyndere

NCH indbyder til skak hver tirsdag på Folkestedet helt centralt i Aarhus.  Folkestedet er lige mellem Aarhus Å og Godsbanen, så der ikke mange skridt at gå hverken fra banegården eller fra busgaden ved Rådhuset. Hver tirsdag er der mulighed for at prøve at lære, hvordan du spiller skak, og hvis du allerede har lært reglerne kan vi gøre dig bedre og bedre, det er vi efter sigende ret gode til.

Vi laver en række spændende aktiviteter med skak. Der er begyndertræning, hvor man undgår de værste fælder, og hvor man lærer om åbninger og slutspil. Vi får selvfølgeligt også spillet en masse skak, så du kan få afprøvet alle de nye ting du har lært.

Udover almindelig skak, spiller vi også lyn skak og baby skak, (hvor man spiller 2 mod 2 som hold), bombeskak og meget andet.

Hvis du er lidt usikker på hvad det hele går ud på, eller er lidt genert, er du velkommen til at tage dine forældre, en veninde eller ven med, så er det måske lidt lettere at komme i gang.

Det er gratis at deltage de første tre gange, derefter kan du enten betale pr. gang eller købe et kort, der giver adgang til 10 tirsdags samlinger.

Vi har fast 1 til 2 erfarne skak trænere, der står klar til at tage imod dig og hjælpe dig i gang, så det bliver hyggeligt og rart.

Skak for begyndere henvender sig til børn og unge i aldersgruppen 6 – 18 år.

Vær ikke bange, bare spring ud i det, skak er sjovt

Folkestedet
Carl Blochs Gade 28
8000 Aarhus C

 • 00

  dage

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Dato

06. juni 2023

Tid

16:00 - 18:00

Lokal tid

 • Tidszone: America/New_York
 • Dato: 06. juni 2023
 • Tid: 11:00 - 13:00

Pris

30,00 kr. pr. lektion
Folkestedet - Lokale 2.1

Sted

Folkestedet - Lokale 2.1
Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C
New Chess House

Arrangør

New Chess House
Telefon
50375417
Email
formand@newchesshouse.dk
Hjemmeside
http://www.newchesshouse.dk