Nyt fra New Chess House

NCH går i luften

New Chess House åbner dørene

 

Efter nu at have brugt meget tid og forberedelse er vi nu for alvor klar til at gøre os gældende i skak verdenen. Målet for os er fortsat at skabe uafhængig nyhedsformidling samt information til børn og unge, forældre samt skoler og institutioner om hvad der sker indenfor skak primært i Danmark, samt yde den bedst mulige service i form af tilbud om læring og events og aktiviteter.

Vi vil gerne byde alle nye brugere og medlemmer velkommen på vores spritnye platform og invitere alle der kan og vil bidrage positivt med til at skabe  og udvikle vores unikke skak “legeplads”..

Samtidig skal der lyde en stor tak til alle der har været med til at udbygge og opbygge vores website, både herhjemme og i udlandet. En særlig tak til Sport og Fritid hos Aarhus Kommune, som i sin tid støttede op med en bevilling, der gjorde at vi fik erfaringsgrundlaget og den nødvendige feedback, som i sidste ende har resulteret i denne nye skak platform for børn og unge.

Så tag på rundtur her på siden, der er masser af muligheder for at spille skak, træne skak og lære alt muligt om skak.

Hvis du føler der mangler noget skal du bare skrive til redaktionen så ser vi på om vi kan få din ide med på hjemmesiden.

God fornøjelse